Verkkoidentiteettiä rakentamassa

Sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden rakentaa ja pohtia omaa verkkoidentiteettiä. Opetus- ja opiskelumaailmassa onnistuneelle verkkoympäristössä toimimiselle keskeistä on verkkoidentiteetistä tietoiseksi tuleminen ja sen esiintuominen itselle sopivalla tavalla. Samalla kasvatuskin on läsnä somessa kun pohditaan esimerkkinä toimimisen merkitystä: ”Omalla toiminnalla tehdään samalla myös mediakasvatusta”. Näkökulmia esittää tutkijatohtori ja Mediakasvatusseuran puheenjohtaja Olli Vesterinen tuoreimmassa blogissaan. Aiheesta lisää Yle Radio 1:n Kultakuume-ohjelman taltioinnissa sekä Ilta-Sanomissa 8.8.2013.

iltis-kuva

Kommentoi

Voit halutessasi kirjautua palveluun Facebook- tai Google-tunnuksin.

Voit myös kommentoida pelkällä sähköpostiosoitteellasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×