Terävä pää + liikkuvat jalat = SmartFeet

potku paras jalka musta pohja 72 res

SmartFeet on uusi pelillinen oppimisympäristö, johon opettaja voi itse rakentaaa oppilailleen sopivan oppimispelin. Peliä pelataan autenttisessa ympäristössä. Pelaajat suorittavat tehtäviä tablettilaitteilla ja opettaja johtaa peliä omalta tietokoneeltaan reaaliaikaisesti.
SmartFeet -oppimisympäristön on kehittänyt Lentävä Liitutaulu Oy. Järjestämme pelipedagogiikkaan ja mobiiliteknologian käyttöön liittyvää koulutusta kaikkien oppilaitosten opettajille sysksyn 2013 aikana. Tule tutustumaan tulevaisuuden pedagogiikkaan jo nyt.
Katso lisää kotisivuiltamme http://www.lentäväliitutaulu.fi.

Kommentoi

Voit halutessasi kirjautua palveluun Facebook- tai Google-tunnuksin.

Voit myös kommentoida pelkällä sähköpostiosoitteellasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

×