KUUMA TVT -koulutusta yhteistyössä eri hankkeiden kanssa


Mediapolku (mediapolku.fi) on projektikurssi, jolla yliopisto-opiskelijat opettavat eri medioiden hyödyntämistä peruskoululaisille suunnittelemalla ja toteuttamalla kokonaisen mediakasvatusprojektin. Tänä vuonna Mediapolku-projektissa Helsingin yliopiston opiskelijat järjestävät tieto- ja viestintätekniikan kerhoa KUUMA-kuntien oppilaille.
kuumatvt_logo
Mediapolkuun osallistuvat oppilaat ovat myös oppilasagentteja KUUMA TVT -hankkeessa, joka on kymmenen KUUMA-kunnan yhteinen tieto- ja viestintätekniikan kehittämishanke vuosina 2012–2014.

Hankkeessa:

  • Kehitetään systemaattisesti ja monipuolisesti oppimisympäristöjä.
  • Luodaan alueellinen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön strategia.
  • Mahdollistetaan opetushenkilöstön osaamisen kehittäminen uusin ja innovatiivisin menetelmin.
  • Suunnitellaan ja toteutetaan oppimispeli kaikkiin suomalaisiin kouluihin (Saarella-peli)

Lue lisää KUUMA TVT -hankkeesta

Täydennyskoulutusta yhteistyönä

Koulu Kaikkialla -hanke on nyt mukana tarjoamassa opettajille täydennyskoulutusta otsikolla ’Mediat opetuksessa ja oppimisessa’. Koulutuksessa tohtorikoulutettava Jarkko Mylläri Helsingin yliopistolta kertoo ja demoaa Mäntymäen koulun mediaprojekteista ja opettajille suunnatusta pedagogis-teknisen tuen mallista. Toisessa tapaamisessa mediakasvatuksesta opettajille puhuu tutkijatohtori Olli Vesterinen. Oppilasagenttitoiminnan oppilaat ovat tapahtumassa ohjaavien opiskelijoiden kanssa.

Lue lisää Kaikkialla.fi-koulutussivulta ja ilmoittaudu mukaan!

×