Koulu Kaikkialla -hankkeen julkilausuma

kansi3


Koulu Kaikkialla -hanke julkaisee opetuksen ja oppimisen muutosta käsittelevän julkilausuman Learning. Creatively. Together. Educational Change Report 2016, jonka julkaisutilaisuus järjestetään torstaina 10.9.2015 klo 16.00-18.00 Tiedekulma Porthaniassa (Yliopistonkatu 3, Helsinki). Julkilausuma julkaistaan sähköisessä muodossa sekä englanniksi että suomeksi.

Opetuksen ja oppimisen muutosta käsitellään tilaisuudessa erityisesti uusien oppimisympäristöjen, rajoja ylittävän pedagogiikan ja digitalisaation näkökulmista. Tilaisuuden juontaa Idealist Groupin perustaja, luova johtaja Saku Tuominen.

Tilaisuus on kaikille avoin eikä edellytä ilmoittautumista. Tapahtuman suoraa lähetystä voit myös seurata Tiedekulman sivuilla.

Lämpimästi tervetuloa!

×