Koulu Kaikkialla -hanke kiittää yhteistyöstä ja toivottaa onnellista uutta vuotta!

kk_kaikkiallafi_ylabanner

Koulu Kaikkialla -hankkeessa (OKM 2011-2015) on edistetty aktiivisesti laajentuvien oppimisympäristöjen ja oppimisen kaikkiallisuuden teoriaa ja pedagogiikkaa sekä tehty työtä koulujen toimintakulttuurin ja opettajien perus- ja täydennyskoulutuksen kehittämisen parissa.

Koulu Kaikkialla -hanke päättyy vuoden 2015 lopussa. Kaikkialla.fi-verkkopalvelu jatkaa kuitenkin toimintaansa yksinkertaistetussa muodossa vielä vuoden vaihteen jälkeenkin toimien edelleen opettajien ja muiden oppimisympäristöjen kehittäjien avoimena asiantuntijaverkostona.

Teidän kanssanne, hyvät yhteistyökumppanit, opettajat ja kehittäjät, olemme voineet vaikuttaa keskusteluun koulun tulevaisuudesta ja tehdä uusia avauksia koulun kehittämiseksi. Haluamme hankkeemme puolesta kiittää Teitä sydämellisesti kuluneiden vuosien yhteistyöstä ja toivottaa hyvää uutta vuotta 2016!

×