Opettajille tarjolla pitkäkestoinen digikoulutus

tytto_pelaa_marjaanalta

Helsingin yliopistolla käynnistyy Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä (60 op) -erikoistumiskoulutus syksyllä 2016. Alustava ilmoittautuminen on käynnissä, joten varmista että ehdit hakuun mukaan.

Erikoistumiskoulutukset ovat ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää koulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille. Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä -erikoistumiskoulutuksen suorittaneet opettajat ovat tulevaisuuden oppimisen asiantuntijoita ja uusien oppimisen ympäristöjen edelläkävijöitä. Koulutuksen suoritettuaan opettajilla on korkeatasoiset valmiudet koordinoida ja ohjata opetussuunnitelman toimeenpanoa omassa koulussaan ja lähialueella, arvioida opettajayhteisön osaamisen tasoa sekä valmistella kehittämishankkeita ja koulutusta koulutason opetusasiantuntijuuden kehittämiseen. Osallistujat saavat viimeisimpään tutkimustietoon perustuen valmiudet evidenssiin perustuvien oppimisympäristöjen, tieto- ja viestintäteknisten sovellusten ja muiden oppimateriaalien kehittämiseen.

Tällä lomakkeella voit alustavasti ilmaista kiinnostuksesi (ei siis sitova ilmoittautuminen) – näin saat ensimmäisenä tarkempaa tietoa koulutuksesta.
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/67026/lomake.html

Lisätietoja: Olli Vesterinen, Helsingin yliopisto Opettajankoulutuslaitos
Erikoistumiskoulutuksen oma sivu:
http://www.kaikkialla.fi/oody/ (täydentyy)

  1. Hei!

    Olen kiinnostunut digikoulutuksesta, koska mietin kovasti keinoja tuoda Peuran mallin yksilöllisen etenemisen käytäntöjä kieltenopetukseen. Tuntuu, että sillä(kin) tiellä digimedia on välttämätön väline

  2. Hei Leena! Kiitos viestistäsi ja mielenkiinnosta koulutustamme kohtaan. Digitaaliset välineet tukevat yksilöllistä oppimistakin hyvin. Olethan huomannut ilmoittaa tietosi tuolla oheisella lomakkeella, niin lähetämme lisätietoja koulutuksesta heti, kun mahdollista.

    Ystävällisin terveisin,
    Annukka Koivunen

Kommentoi

Voit myös kommentoida pelkällä sähköpostiosoitteellasi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×