Erikoistumiskoulutus: Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä

Helsingin yliopistolla käynnistyy Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä (60 op) -erikoistumiskoulutus syksyllä 2016. Erikoistumiskoulutukset yleisesti ovat ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää koulutusta korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Oppiminen ja opettaminen digitaalisissa ympäristöissä -erikoistumiskoulutus on suunnattu opettajille. OODY-erikoistumiskoulutuksen suorittaneet opettajat ovat tulevaisuuden oppimisen asiantuntijoita ja uusien oppimisen ympäristöjen edelläkävijöitä. Koulutuksen suoritettuaan opettajilla on korkeatasoiset valmiudet koordinoida ja ohjata opetussuunnitelman toimeenpanoa omassa koulussaan ja lähialueella, arvioida opettajayhteisön osaamisen tasoa sekä valmistella kehittämishankkeita ja koulutusta koulutason opetusasiantuntijuuden kehittämiseen. Osallistujat saavat viimeisimpään tutkimustietoon perustuen valmiudet evidenssiin perustuvien oppimisympäristöjen, tieto- ja viestintäteknisten sovellusten ja muiden oppimateriaalien kehittämiseen.

Koulutuksen kesto on kaksi vuotta, ja koulutus on maksullinen. Kustannuksiin voivat osallistua opettajan lisäksi työnantaja tai jokin muu taho. Koulutukseen voi hakea myös aikuiskoulutustukea.

Postituslistalle:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/67026/lomake.html

Lisätietoja:
Anna Maija, Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut
Annukka, Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämispalvelut

Luettavaa:
Opettajan ammatillisen oppimisen näkökulmia(luku 4)
Vastaavaa koulutusta Turun yliopistossa
Vastaava koulutustoteutus Uudessa-Seelannissa
Erikoistumiskoulutuksista Unifin sivuilla

Seuraa meitä  Twitterissä  twitter-bird-blue-on-white  Tilaa  uutiskirje   Mail

Jaa Facebookissa